Please contact us

Via this form you can contact us for questions, ideas or fun!


 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Van Drachten naar Lemmer

Our Blog

On our blog we share with you the experiences we have while sailing togehter

Van Drachten naar Lemmer

Nicolaas Heyning

Dit weekend haalt Nicolaas de boot naar Amsterdam. Super spannend wordt het, vooral omdat we zondag windkracht 7 kunnen verwachten. Dan kunnen we zien wat ons witte walrus allemaal kan. Gelukkig is Nicolaas niet alleen, Vincent en Sebastiaan zijn ook mee.

Het eerste stuk is van Drachten naar Lemmer. De oud eigenaar Jeroen heeft z'n uiterste best gedaan de boot zo goed mogelijk af te geven, dank daar voor! 
De bruggen in Friesland gaan in februari nog niet standaard open, dus we hebben ze op gerichte tijden moeten bestellen. Wat spannend is want als je te laat bent gaan ze niet meer open. Gelukkig doet de boot het erg goed, is het zonnig en motoren we door het prachtige Friese landschap. Alle bruggen halen we op tijd en om 18:00 doen we Lemmer aan waar we knikkebollend genieten van een warme maaltijd in het lokale uitgaansleven.