Please contact us

Via this form you can contact us for questions, ideas or fun!


 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Our Blog

On our blog we share with you the experiences we have while sailing togehter

Van Lemmer naar Lelystad

Nicolaas Heyning

We hebben de nacht in onze nog onverwarmde boot overleefd. Om 8:00 wek ik de bemanning met warme koffie en ontbijt. Het is windkracht 7 zuidwest, wat pal tegen is. Ik besluit om te zeilen met de kotterfok en de bezaan. Eenmaal op het IJsselmeer gaat het flink te keer, maar de boot houdt zich wederom zeer goed. Niets kraakt en we zijn geen moment zenuwachtig of hij dit weer wel aan kan. 

We stampen lekker tegen de golven in, het is super zonnig en we genieten enorm van onze eerste zeiltocht. Het voelt erg goed om zo onderweg te zijn en ik kan nog niet volledig beseffen dat dit mijn eigen schip is.
Het is erg koud en dat voelen we in onze handen en voeten. Ik realiseer me dat dit waarschijnlijk een van de koudste tochten is die we met dit schip zullen doen. Vanaf nu wordt het alleen maar warmer en warmer.

Om half 5 varen we door de sluis bij Lelystad en besluiten om niet verder door te varen naar Amsterdam. We kunnen terecht in de jachthaven en moeten helaas de boot weer achter ons laten. Hoe heerlijk is het als we straks niet meer de boot hoeven te verlaten!