Please contact us

Via this form you can contact us for questions, ideas or fun!


 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Our Blog

On our blog we share with you the experiences we have while sailing togehter

Van Lelystad naar Amsterdam

Nicolaas Heyning

Met papa en Tom varen we het laatste stuk van Lelystad naar Amsterdam. Peter geeft ons een lift en we bekijken samen de boot en wat er allemaal aan moet gebeuren om hem klaar te maken voor de reis.

Om 11:30 varen we uit. Verspeld was windkracht 4 noord-west, maar praktijk geeft ons zuid-west. Wederom pal tegen op weg naar Amsterdam. Dit keer hijsen we de volledige zeilen en het moment dat we de motor uitzetten komt er een golf van rust over ons heen. Tom legt me uit dat hij beter door de wind gaat als je eerst zorgt dat hij draaisnelheid heeft.

Het is wederom prachtig weer en er is alle tijd om te fantaseren wat we allemaal met de boot gaan doen. Om 16:00 moeten we helaas toch de motor starten om op tijd in Amsterdam aan te komen. Eenmaal door sluizen is het genieten om op eigen vervoer over het IJ te gaan. 
De ligplaats voor de komende tijd wordt de oude houthaven. Een plek vol bedrijvigheid van andere charterschepen. Iedereen komt een praatje maken en ik denk dat ik hier nog veel zal leren.